intro-image intro-image intro-image

Dünya Mətbəxi

Macar mətbəxi – Gulaş

  • Porsiyon Sayı 7 nəfərlik
  • Çətinlik Dərəcəsi Asan
  • Hazırlanma Müddəti 1 saat

26

0

0

0

04 August 2021

imdirgent-icon

İnqrediyentlər

dana quşbaşı 1 kq
soğan 3 ədəd
sarımsaq 3 diş
bitki yağı 1 x.q.
Super Sun yağı 200 qr
tomat 1 x.q.
istiot, 1 ç.q.
duz 1 ç.q.
kəklikotu 1 ç.q.
cirə ½ ç.q.
dəfnə yarpağı 1 ədəd
un 1 x.q.

Hazırlanma mərhələsi

  • 1

    Geniş qazanda Super Sun yağı və bitki yağı birlikdə qızdırılır.

  • 2

    Doğranmış soğan və sarımsaqlar 2-3 dəqiqə yağda çevrildikdən sonra bütün ədviyyatlar əlavə olunur, qarışdırılır.

  • 3

    Ardından ətlər qazana tökülür, ətlər suyunu çəkənə qədər qovrulur.

  • 4

    Tomat əlavə olunur, qoxusu çıxana qədər qarışdırılır və su əlavə olunur.

  • 5

    Ayrı bir kasada un və yeməkdən 1 çömçə su birlikdə həll olunur, maye halını alına qədər çalınır. Yenidən qazana tökülür.

  • 6

    Bir az qaynadıqdan sonra ocağın altı azaldılır və ətlər yumşaqlaşana qədər bişirilir.