Dünya Mətbəxi
417
0
0
0
04 August 2021
dana quşbaşı | 1 kq |
soğan | 3 ədəd |
sarımsaq | 3 diş |
bitki yağı | 1 x.q. |
Super Sun yağı | 200 qr |
tomat | 1 x.q. |
istiot, | 1 ç.q. |
duz | 1 ç.q. |
kəklikotu | 1 ç.q. |
cirə | ½ ç.q. |
dəfnə yarpağı | 1 ədəd |
un | 1 x.q. |
Geniş qazanda Super Sun yağı və bitki yağı birlikdə qızdırılır.
Doğranmış soğan və sarımsaqlar 2-3 dəqiqə yağda çevrildikdən sonra bütün ədviyyatlar əlavə olunur, qarışdırılır.
Ardından ətlər qazana tökülür, ətlər suyunu çəkənə qədər qovrulur.
Tomat əlavə olunur, qoxusu çıxana qədər qarışdırılır və su əlavə olunur.
Ayrı bir kasada un və yeməkdən 1 çömçə su birlikdə həll olunur, maye halını alına qədər çalınır. Yenidən qazana tökülür.
Bir az qaynadıqdan sonra ocağın altı azaldılır və ətlər yumşaqlaşana qədər bişirilir.
Digər reseptlər
Şərh yazmaq üçün zəhmət olmasa qeydiyyatdan keçin və ya hesabınıza daxil olun
Hesaba giriş