intro-image intro-image intro-image

Toyuq Yəməkləri

Badımcana bükülmüş holland pendirli toyuq

  • Porsiyon Sayı 2 nəfərlik
  • Çətinlik Dərəcəsi Asan
  • Hazırlanma Müddəti 45 dəqiqə

452

0

0

0

15 August 2021

imdirgent-icon

İnqrediyentlər

badımcan 1 ədəd
duz 1 ç.q.
istiot 1 ç.q.
Super Sun yağı 2 x.q.
sümüksüz toyuq budu 4 ədəd
soya sousu 1 x.q.
holland pendiri 4 dilim

Hazırlanma mərhələsi

  • 1

    Badımcan ala-yarımçıq soyulur, nazik lay-lay doğranılır, duz əlavə edilmiş suda 15-20 dəqiqə saxlanılır.

  • 2

    Yağ tavada əridilir. İsinmiş, ərinmiş yağda toyuqlar hər iki tərəfi azca qızarana qədər bişirilir. Bişənə yaxın ədviyyatlar əlavə olunur.

  • 3

    İstiyə davamlı şüşə qabın içərisinə yağlı kağız sərilir.

  • 4

    Badımcanlara holland pendiri dilimləri və toyuqlar yerləşdirilir, rulet formasında bükülür. Çöp vasitəsilə bərkidilir və əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcəli sobada 10 dəqiqə bişirilir.

  • 5

    Nuş olsun!