Balıq Yəməkləri
470
0
0
0
13 August 2021
balıq | 500 qr |
Super Sun yağı | 100 qr |
üyüdülmüş suxarik | 20 qr |
kartof | 8 ədəd |
soğan | 1 ədəd |
narşərab | 100 qr |
sarımsaq | 2 dilim |
keşniş | 15 qr |
duz | zövqə görə |
Balıq təmizlənir, yuyulur, duzlanır və suxariklənir. Tavada yağ qızdırılır və balığın hər iki üzü qızılı rəng olana qədər bişirilir. Balığı bişirərkən dərisində kəsiklər açmaq lazımdır.
Kartof suda qabığı soyulmadan bişirilir. Sonra qabıqdan təmizlənir və 2-4 hissəyə bölünür.
Bişmiş balıq tavaya qoyulduqdan sonra ətrafına kartof düzülür, üzərinə duz səpilib sobada 5-7 dəqiqə bişirilir.
Narşəraba duz və sarımsaq qatılaraq qarışdırılır, üstünə doğranmış keşniş əlavə edilir.
Balıq qaba qoyulur, üzərinə halqavari doğranmış soğan səpilir və narşərab qarışığı tökülür.
Nuş olsun!
Digər reseptlər
Şərh yazmaq üçün zəhmət olmasa qeydiyyatdan keçin və ya hesabınıza daxil olun
Hesaba giriş