Baş soğan kiçik kub formasında doğranılır. Super Sun yağı ilə qızılı rəng alana qədər bişirilir.
Soğanları yağda bişirdikdən sona limon suyu, tahin, su əlavə olunur.
Hazırlanan sous orta odda ara-sıra qarışdırılaraq 3-4 dəqiqə qaynadılır.
Balıqlar istiot və bibərlə ovdulqdan sonra istiyə davamlı soba qabına qoyulur.
Hazırlanan sousu balıqların üzərinə sürdükdən sonra əvvəlcədən isidilmiş 170 dərəcəli sobada 40 dəqiqə bişirilir.
Sobadan çıxan balıqlar bütöv olaraq servis boşqabına qoyulur. Servis edilərkən istəyə görə limon dilimləri də boşqaba düzülə bilər.
Digər reseptlər
Şərh yazmaq üçün zəhmət olmasa qeydiyyatdan keçin və ya hesabınıza daxil olun
Hesaba giriş