Əvvəlcə yağ şəkər kirşanı ilə yaxşıca qarışdırılır. Sonra üzərinə yumurta ağı əlavə edilir yenidən çalınır.
Bura ələnmiş un vurulur və yenidən qarışdırılır, xəmir yoğrulur.
Xəmir borulu qənnadı kisəsinə yığılır və sıxılaraq alınan yumru qurabiyələr yağlı kağız sərilmiş soba qabına yığılır.
Qurabiyələrin ortasında oyuqlar açılır və 250 dərəcəli sobada 10 dəqiqə bişirilir.
Bişib soyuduqdan sonra oyuqlara ərik əzməsi yığılır. Servis edilərkən də üzərinə şəkər kirşanı səpilir.
Digər reseptlər
Şərh yazmaq üçün zəhmət olmasa qeydiyyatdan keçin və ya hesabınıza daxil olun
Hesaba giriş