Əvvəlcə toyuq tikələrə ayrılır. Üzərinə doğranmış soğan, zoğal və duz əlavə olunur, qarışdırılır. Bir az saxlanılır.
Düyünü 2-3 saat əvvəldən islatmaq lazımdır. Qaynanmış suya duz və isladılan düyü əlavə olunur, bişirilir. Düyü bişdikdən sonra süzülür.
Qazmaq üçün qatıq, düyü və yumurta qarışdırılır, qazanın dibinə yığılır. Daha sonra toyuq tikələri düzülür. Son olaraq şabalıdlar əlavə olunur, üzərindən bişmiş düyü tökülür və dəmə qoyulur.
Toyuqlu qata və düyülü qata Super Sun yağı əlavə olunur.
Ayrı qabda kişmiş və qaysı Super Sun yağında qovrulur. Süfrəyə verilən zaman plovun üzərinə əlavə olunur.
Digər reseptlər
Şərh yazmaq üçün zəhmət olmasa qeydiyyatdan keçin və ya hesabınıza daxil olun
Hesaba giriş