Balqabaq təmizlənir, xırda doğranılır. Dayaz qazanda üstünə su tökülür, qapağı bağlanılır və öz buğunda bişirilir.
Soğan xırda doğranılır və yağda qovrulur. Sonra qazanda bişən balqabaqlara qatılır, duz, istiot səpilir. Əzilir və nar da əlavə olunaraq qarışdırılır.
Un, su, duzdan bərk xəmir yoğrulur. Həmin xəmir 1 mm qalınlığında yayılır. Xəmirdən kasa ağzı boyda dairələr kəsilir.
Dairələrin içərisinə içlik qoyulur, aypara şəklində bükülür.
Sacda, sobada və ya tavada hər iki üzü qızardılır.
Süfrəyə verilən zaman qutabın üzərinə ərinmiş Super Sun yağı çəkilir.
Digər reseptlər
Şərh yazmaq üçün zəhmət olmasa qeydiyyatdan keçin və ya hesabınıza daxil olun
Hesaba giriş