Beşamel sous hazırlanır: un yağda qovrulur. Qovrulan unun üzərinə az-az süd əlavə olunur, qarışdırılır. Duz, istiot səpilir. Qatı hal alanda sous hazır olur.
Yağ tavada əridilir. İspanaqlar yağın üzərinə əlavə olunur. Sotelənir, pendir də əlavə olunur.
Su qaynadılır. Duz əlavə olunur. Lazanyalar əlavə olunur, qaynadılır.
Soba 165 dərəcə isidilir. Soba qabına əvvəlcə lazanyalar yığılır, ispanaq içərisinə tökülür. Yarpaq kimi bükülür.
Lazanyaların üzərinə beşamel sous əlavə olunur və sobaya qoyulur.
Üzəri qızaranda hazır olur. Dilimlənərək servis edilir.
Digər reseptlər
Şərh yazmaq üçün zəhmət olmasa qeydiyyatdan keçin və ya hesabınıza daxil olun
Hesaba giriş