Xəmir Yeməkləri
586
0
0
0
03 August 2021
tagliatelle makaronu | 4 yumaq |
pomidor | 2-6 ədəd |
ağ göbələk | 0.5 kq |
sarımsaq | 2 diş |
soğan | 1 baş |
Super Sun yağı | 1 x.q |
zeytun yağı | 1 x.q. |
Göbələk və xırda doğranmış soğan tavada qızılı rəng olana qədər zeytun yağında qızardılır. Bu şəkildə bişəcək.
Üzərinə duz, qırmızı-qara istiot əlavə edib qarışdırılır.
Pomidorun qabığı soyulur. Pomidor, qırmızı istiot və sarımsaq bıçaqla doğranılır.
Doğranmış qarışıq göbələyin üzərinə əlavə edilir. Bir qədər Super Sun yağı ilə yumşalana qədər bişirilir və duz vurulur.
Makaron bişirilir. Sous makaronun üzərinə əlavə edilir.
Üzərinə cəfəri doğranılaraq servis edilir.
Digər reseptlər
Şərh yazmaq üçün zəhmət olmasa qeydiyyatdan keçin və ya hesabınıza daxil olun
Hesaba giriş