intro-image intro-image intro-image

Xəmir Yeməkləri

Souslu Tagliatelle makaronu

  • Porsiyon Sayı 3 nəfərlik
  • Çətinlik Dərəcəsi Orta
  • Hazırlanma Müddəti 1 saat

517

0

0

0

03 August 2021

imdirgent-icon

İnqrediyentlər

tagliatelle makaronu 4 yumaq
pomidor 2-6 ədəd
ağ göbələk 0.5 kq
sarımsaq 2 diş
soğan 1 baş
Super Sun yağı 1 x.q
zeytun yağı 1 x.q.

Hazırlanma mərhələsi

  • 1

    Göbələk və xırda doğranmış soğan tavada qızılı rəng olana qədər zeytun yağında qızardılır. Bu şəkildə bişəcək.

  • 2

    Üzərinə duz, qırmızı-qara istiot əlavə edib qarışdırılır.

  • 3

    Pomidorun qabığı soyulur. Pomidor, qırmızı istiot və sarımsaq bıçaqla doğranılır.

  • 4

    Doğranmış qarışıq göbələyin üzərinə əlavə edilir. Bir qədər Super Sun yağı ilə yumşalana qədər bişirilir və duz vurulur.

  • 5

    Makaron bişirilir. Sous makaronun üzərinə əlavə edilir.

  • 6

    Üzərinə cəfəri doğranılaraq servis edilir.