Xəmir Yeməkləri
594
0
0
0
12 August 2021
Hər hansı bir makaron növü | Toyuğun döş əti |
Hazır pesto sousu(marketlərdə satılır) | Super Sun yağı |
20-30 % yağlılıqda olan qaymaq | Parmesan pendiri |
Duz, istiot | 1 |
Tavaya 2-3 x.q. yağ tökülür, əridilir və xırda doğranmış toyuq tikələri əlavə edilir, hər tərəfi qızardılır. Sonda qapağı örtülür və 15 dəqiqə ən zəif odda saxlanılır ki, ət bişsin.
İri qazanda duzlu suda pasta bişirilir. Bişəndən sonra suyu süzülür və pasta tavaya toyuğun üstünə əlavə edilir.
Bura 4/3 stəkan qaymaq tökülür, qarışdırılır və 2-3 dolu x.q. pesto sousu əlavə edilir. Qarışdırılır ki, bütün ərzaqlar bir-birinə qarışsın və pasta həm qaymağı, həm sousu canına çəksin.
Pastanı isti-isti süfrəyə vermək lazımdır. Üstünə parmesan səpməyi də unutmayın.
Digər reseptlər
Şərh yazmaq üçün zəhmət olmasa qeydiyyatdan keçin və ya hesabınıza daxil olun
Hesaba giriş