Albalı yuyulur, çəyirdəkləri çıxardılır.
Yumşaldılmış yağ, şəkər tozu və vanilin birlikdə mikserlə çalınır.
Duz əlavə edilir, bir-bir yumurta əlavə edilir, hər dəfə yaxşı çalınır.
Unu qabartma tozu ilə birlikdə ələyib, hissə-hissə xəmirə əlavə etdikdən sonra, çalmaq lazımdır.
Soba 180 dərəcəyə qədər qızıdırılır.
Formaya yağ çəkilir, un səpilir, xəmir tökülür, üzərinə albalı düzülür.
Albalının üzərinə 1-2 x.q. şəkər tozu səpilir.
Piroqu təxminən 40-45 dəqiqə bişirmək lazımdır. Hazır olub-olmadığı diş çöpü ilə yoxlanılır.
Digər reseptlər
Şərh yazmaq üçün zəhmət olmasa qeydiyyatdan keçin və ya hesabınıza daxil olun
Hesaba giriş