Şirniyyatlar
541
0
0
0
14 August 2021
Super Sun yağı | 90 qr |
yulaflı peçenye | 3 paket |
labne pendiri | 750 qr |
krem | 150 qr |
mascarpone pendiri | 250 qr |
280 qr şəkər kirşanı | 280 qr |
yumurta sarısı | 1 ədəd |
sürtgəcdən keçirilmiş limon qabığı | 2 ədəd |
limon suyu | 1 ədəd |
Yulaflı peçenyelər blendorda xırdalanır.
Otaq temperaturundakı əridilən yağla peçenyelər xəmir halına gətirilir.
Cheesecake hazırlanan açıla bilən kek qabına xəmir yayılır.
Yumurta sarısı ilə şəkər kirşanı ayrı bir qabda çalınır. Limon qabıqları və limon suyu bura əlavə olunaraq qarışdırılma prosesi davam etdirilir.
Pendirlər və krem də bura əlavə olunur, qarışdırılır.
Peçenyeli xəmirin üzərinə krem tökülür. Streçlə bağlayıb soyuducuda ən az 5 saat saxlanılır.
Servis edərkən üzərinə limon qabıqları səpilir.
Digər reseptlər
Şərh yazmaq üçün zəhmət olmasa qeydiyyatdan keçin və ya hesabınıza daxil olun
Hesaba giriş