Milföylərin buzlarını əritmək üçün onları 1 saat əvvəlcədən soyuducudan çıxartmaq lazımdır.
Badımcanları kub-kub doğrayıb, göbələkləri təmizləyib badımcanlarla eyni formada doğramaq lazımdır.
Soba 170 dərəcədə isidilir.
Geniş bir tavada yağ əridilir, qızdırılır. Yağ qızdıqda badımcan və göbələklər bura əlavə edilir. Onlar yumşaldıqda bibər pastası və ədviyyatlar əlavə edilir, oddan götürülür.
Milföy xəmirləri yan-yana düzülür. Xəmir açılır, ortasına içlik qoyulur. Və bıçaqla formalı kəsilir.
Formasını qoruyacaq şəkildə yağlı kağız sərilmiş soba qabına yerləşdirilir. 8-10 dəqiqə bişirilir.
Digər reseptlər
Şərh yazmaq üçün zəhmət olmasa qeydiyyatdan keçin və ya hesabınıza daxil olun
Hesaba giriş