intro-image intro-image intro-image

Fast Food

Badımcanlı Milföy Rolları

  • Porsiyon Sayı 6 nəfərlik
  • Çətinlik Dərəcəsi Asan
  • Hazırlanma Müddəti 30 dəqiqə

460

0

0

0

03 August 2021

imdirgent-icon

İnqrediyentlər

milföy xəmiri 8 ədəd
bacımdan 2 ədəd
göbələk 10 ədəd
bibər pastası 1 x.q.
supersun yağı 1.5 x.q.
duz 1 ç.q.
istiot 1 x.q.

Hazırlanma mərhələsi

  • 1

    Milföylərin buzlarını əritmək üçün onları 1 saat əvvəlcədən soyuducudan çıxartmaq lazımdır.

  • 2

    Badımcanları kub-kub doğrayıb, göbələkləri təmizləyib badımcanlarla eyni formada doğramaq lazımdır.

  • 3

    Soba 170 dərəcədə isidilir.

  • 4

    Geniş bir tavada yağ əridilir, qızdırılır. Yağ qızdıqda badımcan və göbələklər bura əlavə edilir. Onlar yumşaldıqda bibər pastası və ədviyyatlar əlavə edilir, oddan götürülür.

  • 5

    Milföy xəmirləri yan-yana düzülür. Xəmir açılır, ortasına içlik qoyulur. Və bıçaqla formalı kəsilir.

  • 6

    Formasını qoruyacaq şəkildə yağlı kağız sərilmiş soba qabına yerləşdirilir. 8-10 dəqiqə bişirilir.