Fast Food
1395
1
0
0
15 August 2021
Porçini göbələkli çörək | 50 qr |
sarımsaq | 1 diş |
çörək | 1 dilim |
dəfnə yarpağı | 1 ədəd |
supersun yağı | 2 x.q. |
krem | ½ st |
zeytun yağı | 1 ç.q. |
toz pomidor | 1 ç.q. |
parmesan | 1 x.q. |
duz, istiot | zövqə görə |
Tava isidilir. Sarımsaq sürtgəcdən keçirilir. İsidilmiş tavaya supersun yağı əlavə edilir, əridilir və sarımsaq bura əlavə edilir.
Sonra göbələklər də bura əlavə edilir, az odda sotelənir. Eyni anda dəfnə yarpağı, pomidor tozu, digər ədviyyatlar da əlavə edilir.
Sotelənən qarışıma zeytun yağı əlavə edilir, sonra krem tökülür və 2 dəqiqə qarışdırılır.
1 dilim tost çörəyi iki yerə bölünür. Sotelənən göbələklərin içərisindən dəfnə yarpağı çıxarılır. Sonra qızarmış çörəklərin üzərinə göbələklər çəkilir, üzərinə də parmesan səpilir.
Digər reseptlər
Şərh yazmaq üçün zəhmət olmasa qeydiyyatdan keçin və ya hesabınıza daxil olun
Hesaba giriş