Qovrulmuş ət xırda-xırda doğranılır. Xiyar turşuları uzunsov formada dilimlənir.
Holland pendiri dilimləri ortadan iki yerə ayrılır. Tost çörəklərinin arasına nazik qat yağ çəkilir.
İki dilim tost çörəyinin üzərinə qovurma dilimləri bərabər şəkildə paylaşdırılır. Üzərlərinə duz, istiot səpilir.
Xiyar turşusu da düzülür. Üzərləri holland pendiri dilimləri ilə bağlanılır. Hazır vəziyyətdəki tost çörəklərinin üzəri bağlanılır, supersun yağı çəkilir, tost maşınına qoyulur. Pendir əriyəndə qovurmalı tost hazırdır demək.
Digər reseptlər
Şərh yazmaq üçün zəhmət olmasa qeydiyyatdan keçin və ya hesabınıza daxil olun
Hesaba giriş