intro-image intro-image intro-image

Fast Food

Tantuni

  • Porsiyon Sayı 4 nəfərlik
  • Çətinlik Dərəcəsi Asan
  • Hazırlanma Müddəti 1 saat

123

0

0

0

03 August 2021

imdirgent-icon

İnqrediyentlər

dana antrikot 300 qr
soğan 1 ədəd orta
pomidor 2 ədəd kiçik
yaşıl bibər 2 ədəd orta
supersun yağı 2 x.q.
qırmızı istiot 1 ç.q.
su 1.5 st
sumax ¼ ç.q.
duz ¼ ç.q.

Hazırlanma mərhələsi

  • 1

    Antrikot təmizlənir, kub-kub doğranılır. Üzərini keçəcək qədər su tökülüb, qaynamağa qoyulur.

  • 2

    Sac formasında tava qızdırılır. İçərisinə yağ əlavə edilir, əridilir. Qaynadılmış ətlər üzərinə tökülür. İstiot səpilir, 1 st su az-az ətlərin üzərinə tökülür.

  • 3

    Ətlər suyu çəkildikdən sonra ortadan iki yerə bölünmüş yaşıl bibər də əlavə olunur, qovrulur.

  • 4

    Bibərlər qovrulduqdan sonra lavaş və ya sendviç çörəyi ətlərin üzərinə basdırılır, yağını alır.

  • 5

    Doğranmış və qabıqları soyulmuş 2 ədəd pomidor da əlavə olunur, bir az bişirilir.

  • 6

    Bişən tantunini sandviç çörəyi və lavaş içərisində, sumaxlı-soğanlı qarışımla servis etmək olar.